Om mig

Det började i Malmö. Jag var 16 år och fredagsenkäterna på sista sidan i Metro blev mina första publicerade journalistiska produkter.


Det fortsatte på redaktioner som TT, Ystads Allehanda, och HD-Sydsvenskan. Och med en fil. kand. huvudområde journalistik, liksom universitetsår med freds- och konfliktvetenskapsstudier samt samhälls- och ekonomijournalistik. Dessutom fortbildningskurser inom försvar, företagsekonomi, SCB:s databaser och reportageskrivande.


I dag har jag flera års erfarenhet av att hitta de där intressanta personerna och berättelserna, av att leverera välskrivna artiklar med spännande vinklar. Jag lägger stor vikt vid research, genomtänkta, levande texter och att alltid kunna berätta något nytt.


Jag har mångårig erfarenhet av att bevaka det regionala näringslivet och av att skriva om vårt försvar. Det gör jag helst i ett format och omfång som låter mig komma in från sidan, som låter mig använda den aldrig sinande nyfikenheten i att lyfta nya perspektiv, ifrågasätta det självklara, sätta människan i fokus och göra det svårförklarade förståeligt  – då är jag som bäst.


Jag reser landet runt, men skrivbordet står i södra Sverige – här har jag ett brett kontaktnät och lång erfarenhet av bevakning. Min arbetsplats är mitt i ett nav av prisbelönta och talangfulla journalister och fotografer på Frilanskollektivet Svarta Lådan.


Nu fortsätter det i Malmö. Kontakta mig om du vill hänga med.